CALDERES GAS DE CONDENSACIÓ: Instal·ladors de calderes gas de condensació

Estalvia fins a un 30% del consum de gas instal·lant una caldera de condensació

FINANÇAMENT  3 ANYS 0% INTERÈS

¡ FACILITAT DE PAGAMENT A TRAVÉS DE LES FACTURES DE NATURGY !

page 1 of 4

*** Segons la normativa europea de disseny ecològic (ERP), a partir del 26 de setembre de 2015 prohibeix la fabricació de calderes que no siguin de condensació ***

“Posada en marxa i garantia pel servei tècnic oficial del fabricant”

No et preocupis de res!

Lonix s’encarrega de tramitar la legalització de la Instal·lació de la caldera de condensació, ITE-3, necessària per a realitzar la posada en marxa de la seva caldera; sempre complint la normativa aplicable en cada cas.

15años

Les calderes de condensació aconsegueixen una altíssima eficiència a l’aprofitar el calor procedent de la combustió i transformar-lo en energia.

Com funciona una caldera de condensació?

Les calderes de condensació són calderes de gas que incorporen la tecnologia necessària per a maximitzar l’aprofitament del calor provinent del vapor d’aigua contingut en els fums de la combustió abans que aquests s’escapin per la xemeneia. Aquest és el procés de condensació. En les calderes tradicionals aquests fums van directament per la xemeneia perdent el seu poder calorífic. D’aquesta manera es necessita menys quantitat de gas per a escalfar el mateix que en una caldera tradicional.

Avantatges de les calderes de condensació

 • Estalvien fins a un 30% en la factura del gas.
 • Redueixen fins a un 26% les emissions de gasos contaminants.
 • Disposen d’una eficiència energètica òptima superior al 98%.
 • Menors costos.
 • Són fiables i segures.
 • Són totalment compatibles amb la instal·lació de gas, calefacció i aigua calenta del teu habitatge.
 • Disposen d’una amplia gamma per a ajustar-se encara millor a les necessitats de cada instal·lació.

Estan pensant en canviar-te de caldera?

Truca’ns i t’assessorem!

Les calderes de gas convencionals poden ser substituïdes per calderes de gas de condensació, independentment de com sigui la instal·lació. Truca’ns i un tècnic t’assessorarà sobre la teva instal·lació i t’ajudarem a escollir la que millor s’ajusti a les teves necessitats.

IMPORTANT: Després de la última modificació realitzada al RITE, publicada el passat 13 d’abril del 2013 i en vigor des del 14 d’abril del 2013, cal destacar:

  • En una nova edificació, totes les calderes a instal·lar han de ser de condensació, equipades amb un termòstat modulant o amb una sonda exterior.
  • Ha de considerar-se com a reforma qualsevol substitució o reposició d’una caldera, per la qual cosa, sense excepció possible, sempre que la sortida de fums doni a la façana, s’haurà d’instal·lar una caldera de condensació o una de baix NOx.
  • La única possibilitat d’instal·lar una caldera estanca convencional serà quan aquesta pugui ser connectada a una xemeneia fins a al coberta de l’edifici.
 • Des de l’1 de febrer del 2010 queda prohibida la instal·lació de calderes atmosfèriques.
Call Now Button¡Llámanos!