Com escollir el millor aire condicionat per a la teva llar

 In Uncategorized @ca

Es tracta d’una elecció molt important, perquè d’ella dependrà que la teva llar aconsegueixi un clima estable i que no paguis molt en la factura de la llum. Per a això, et donarem les claus essencials per a triar el millor aire condicionat.

Vivim en un país càlid, en el qual les onades de calor cada vegada són més freqüents. L’aire condicionat és un electrodomèstic que durant les estacions de primavera, estiu i principis de tardor és essencial per a qualsevol llar en la zona en què vivim.

Tipus d’aire condicionat per a la llar

Hi ha 3 tipus:

  • Aire condicionat portàtil: És l’opció més econòmica i pràctica, ja que no comporta instal·lació prèvia. Són el que en llenguatge comú es denominen “els pingüins”: Compten amb rodes, són mòbils, fàcils de manejar, ideals per a segones residències o per a complementar una instal·lació d’aire condicionat. Per a posar-los algun contra, poden arribar a ser una mica sorollosos i aparatosos.
  • Split 1×1: És el més utilitzat en les llars avui dia. Es tracta de 2 aparells, un que anirà dins de la llar i un que anirà fora d’ell. La unitat que va dins és l’encarregada de refrigerar l’habitació o saló en el qual està col·locada.
  • Multisplit 2×1: És el mateix que l’Split 1×1, però aquest conté 2 unitats dins de la llar, la qual cosa permetrà refrigerar més l’habitació o habitacions.

Aire condicionat amb bomba de calor

És molt probable que hagis sentit aquesta paraula perquè està en boca de tots. I és normal, es tracta d’un aparell que combina el fred i la calor. Amb tan sols una bomba de calor refrigeraràs o escalfaràs la teva llar depenent de quina estació de l’any estiguis.

Com funciona una bomba de calor?

El seu funcionament és molt senzill. En èpoques de calor extreuen l’aire calent de l’interior cap a l’exterior i en èpoques de fred el fa al revés.

Temes a tenir en compte per a escollir un aire condicionat

Elecció de les frigoríes: Una frigoria és la unitat que s’usa per a mesurar la capacitat que té un aire condicionat per a fer la seva funció. Segueix la norma de quantes més frigories, més capacitat té un aire condicionat de refredar una habitació. Però cal tenir en compte que a major frigories, més despesa energètica suposa i més es buidarà la teva butxaca. Per tant, és molt important triar les frigories per a la teva llar. Recomanem calcular unes 100 frigories per m².

A Lonix comptem amb els millors professionals, assessors i electrodomèstics per a instal·lar aire condicionada a casa.

Estem a la teva disposició per a ajudar-te en qualsevol dubte que tinguis. Contacta amb nosaltres.

Recent Posts
Call Now Button¡Llámanos!