Manteniments d’instal·lacions

En mesura de les seves necessitats

En particulars, comunitats de veïns, indústries i organismes públics.

Què fem i com ho fem?

  • Els nostres clients ens puntuen amb un 9/10 en el servei de manteniment.
  • Realitzem més de 55.000 manteniments anuals.
  • Oferim 6 mesos de garantia de la reparació.
  • Garantim la teva seguretat i confort: CERTIFICAT ANUAL DE MANTENIMENT.

Gas i/o calefacció

En particulars

Revisió preventiva anual, tenint en compte la revisió de la seva caldera o escalfador, la instal·lació de calefacció, la comprovació del correcte funcionament dels aparells de gas natural i la revisió de la instal·lació receptora individual de gas.

En comunitats

La normativa actual estableix la obligatorietat de dissenyar manteniments específics a les instal·lacions tèrmiques en edificis, així com documentar les actuacions preventives i correctives de cada instal·lació. Seguint les instruccions tècniques que s’indiquen a la normativa actual, així com a la Guia Tècnica publicada per l’IDAE, Lonix ofereix serveis de manteniment a CCVV, centres educatius, etc.

Sector terciari

La normativa actual estableix la obligatorietat de dissenyar manteniments específics per a les instal·lacions del sector terciari, així com documentar les actuacions preventives i correctives de cada instal·lació. Seguint les instruccions tècniques que s’indiquen en la normativa actual, així com en la Guia Tècnica publicada per l’IDAE, a Lonix oferim serveis de manteniments a centres educatius, hotels, pensions, etc.

Electricitat i Aires Condicionats

En particulars

Escull la cobertura que millor s’ajusti a les seves necessitats: reparacions en menys de 3 hores amb mà d’obra durant 3 hores inclosa. Revisió anual i assistència tècnica.

En comunitats

Les inspeccions periòdiques són obligatòries per a edificis d’habitatges amb potència superior a 100kW, cada 10 anys, i en garatges de més de 25 places cada 5 anys; en les quals per normativa, demanen el contracte de manteniment de la CCVV/garatge , així com el llibre de visites.

A Lonix disposem del personal i acreditacions adequades per a dur a terme les mesures, comprovacions i dictamen de l’estat de la instal·lació, tal i com exigeix la normativa actual.

Sector terciari

La normativa actual estableix la obligatorietat de dissenyar manteniments que incloguin revisions oculars; proves i mesures que garanteixen el bon estat de funcionament de totes les parts de la instal·lació del sector terciari (hotels i hostals de més de 50 habitacions, instal·lacions superiors a 100kW de sales de festes, bingos, etc.), així com documentar les actuacions preventives i correctives de cada instal·lació.

Call Now Button¡Llámanos!