LONIX INVEST

Especialistes en el confort de la seva llar.

15años lonix cat.fw

ELS VALORS DE L’EQUIP HUMÀ QUE INTEGRA LA COMPANYIA

SÓN ELS PRINCIPIS BÀSICS I BASE DE L’ÈXIT DE L’EMPRESA.

EMPRESA

Lonix que representa la “CENTRAL NATURGY BADALONA” és una una Empresa autoritzada i acreditada pel Departament de treball i indústria  (Empresa instal·ladora de gas, instal·ladora i manteniment de calefacció i aigua calenta sanitària) y Agremiada al Gremi d’instal·ladors

Neix el 2001 actualment amb més 17 anys d’experiència i formada per un equip de professionals especialiados amb àmplia experiència en el sector i especialitzada en climatització, gas, aigua i electricitat.

Any rere any, l’organització ha ampliat la seva plantilla fixa amb personal titulat creant un excel·lent tàndem entre coneixement i innovació. Aquestes sinergies propicien una facilitat inigualable per adaptar-nos a les tendències del mercat i necessitats dels nostres clients.

En Lonix seguim un sistema de venda d’energia basat en un codi de bones pràctiques. Aquest factor es tradueix en el que anomenem venda ètica; amb una transparència total en les seves campanyes i promocions. Per això, disposem d’un sistema d’identificació comercial digital que evita la venda fraudulenta, on el client contracta únicament el que realment necessita.

LONIX LI OFEREIX SEGURETAT, EXPERIÈNCIA I PROFESSIONALS AL SEU SERVEI

“Donem servei a tota la província de Barcelona”

SERVEIS

SERVEIS--LONIX--CAT-1

ELS NOSTRES VALORS

Confia en nosaltres per a qualsevol projecte

Empresa referent en qualitat

Ser reconeguts com a empresa referent en qualitat en l’àmbit de instal·lacions i manteniments per al confort de la llar dels nostres clients.

Compromís amb el medi ambient

stalk

Servei orientat a la satisfacció del client

La nostra vocació està totalment orientada a la satisfacció del client per la qualitat dels nostres serveis. La fidelització és un pilar fonamental per a la companyia.

Sistemes eficients

Garantir als nostres clients la comoditat en els seus habitatges, i adoptar sistemes eficients, ecològics, assegurances i connectats als sistemes de comunicació actuals.

Respecte i integritat a les persones

Respecte per les persones, els seus plantejaments, suggeriments o demandes. Ens basem en una comunicació oberta i transparent que té en compte totes les opinions.

Treball en equip

El diàleg constant, la proactivitat, la professionalitat, la voluntat d’anticipació i la gestió eficaç i eficient dels recursos són factors que permeten trobar solucions adequades davant de qualsevol problema i disposar dels millors processos de treball.

Formació contínua dels treballadors

Fomentant l’intercanvi d’idees i coneixement s’aconsegueixen assolir els objectius fixats.

LONIX INVEST centre d’atenció al públic Naturgy

Telèfon

932 44 45 60

Direcció

Carrer de Sant Bru, 1, 08911 Badalona, Barcelona

Horari:

Dilluns – Divendres: 09- 13:30  / 16-18:30

 

15años lonix cat.fw
[contact-form-7 id=”8955″ title=”Contacte Con Gas Natural”]
Call Now Button¡Llámanos!